Over ons | Motion PR
Motion PR is hét marketing en pr bureau voor lifestyle merken in Den Haag. Wij kunnen jou helpen met de juiste marketingstrategie, events, social media, pers events en pr lanceringen.
motionpr, marketing, pr, public relations, marketing bureau, den haag
18859
page-template-default,page,page-id-18859,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default
 

Over ons

Get to know us better
Welkom bij MOTION PR

Motion pr is hét marketing & pr bureau voor fashion, beauty en lifestyle merken in Den Haag. Waarschijnlijk heb jij nu je perfect match gevonden! Waarom? Omdat wij er ook voor willen zorgen dat jouw merk of product onder de aandacht van de juiste doelgroep wordt gebracht. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer naamsbekendheid en een stijging van je omzet. Wie zegt daar nou nee tegen? 

Oneindige creativiteit

Alles wat wij doen staat in het teken van oneindige creativiteit. Wij komen altijd met een verfrissend en vernieuwend idee.

Resultaatgericht

Resultaten behalen is super belangrijk voor ons. Met de juiste strategie heb jij gegarandeerd succes.

Persoonlijke aanpak

Wij stemmen ons aanbod van diensten volledig af op wat jouw merk of product nodig heeft en halen alles uit het budget.

Onze werkwijze

 

 

Onze werkwijze staat volledig in het teken van de juiste mensen bereiken en verrassen. Dit lukt ons telkens weer omdat wij weten welke marketinginstrumenten werken voor een specifieke doelgroep, merk of product.

 

Als opdrachtgever vertel jij ons alles over jouw merk of product zodat wij aan de slag kunnen gaan met de juiste strategie en een op maat gemaakt plan van aanpak. Tussentijds plannen wij voldoende terugkoppelingen zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. Én daar gaat het uiteindelijk om!

Our work is the presentation of our skills